På besøg hos Labtech Data

07/12/22


Sne og en kop varm kaffe.

Labtech Data er Brønderslevs lokale specialbutik, når det handler om IT & computere og tilbehør. Som eksempel alt tilbehør til alle iPhones model  7 - 14.Butikken er placeret i Østergade lige overfor gode indkøbsmuligheder og parkeringsmuligheder ved Føtex og Løvbjerg.

På en kold december formiddag, hvor vi efter natten vågnede op til den første sne i Brønderslev, havde jeg inviteret mig selv for at høre lidt om butikken. Hvilke varer de sælger og ikke mindst hvad er årets julegave ide i Brønderslev og måske en kop kaffe.
Den flinke butikschef Claus fortæller og hjælper med svar på mine spørgsmål. 


Fik en god ide:

Sortimentet er computere, printere og tilbehør til Iphones og er computeren gået i stykker, kan den repareres her. "Vi har gratis PC tjek med diagnose på maskinen", fortæller Claus og tilføjer "at vi reparerer alle mærker". Vi bygger 2-3 computere om ugen til f.ex gamere. Og Claus fik en god ide som har hjulpet mange helt gratis. De mange der havde problemer med at komme på Mit Id. Vi hjælper med at få folk oprettet første gang, hvilket har drillet mange. Og der kommer stadig mange, tilføjer Claus. Ideen blev udbredt til 5 andre butikker i kæden. Så der er gjort noget for borgerne i byen.

Hvad er gode julegaveideer til billige penge?

Og på dette spørgsmål, havde Claus mange gode ideer. " En helt ny ting er en trådløs power bank, der kan side bag på din Iphone. Så er du dækket virkelig godt ind med strøm til telefonen, hvis du har glemt at oplade eller du har et dårligt batteri. Den koster 399 kr. Et andet bud til under 400 kr er Canon printeren TS3350 til 399 kr. Den er billig i blæk ", tilføjer Claus. Andre gode ideer er covere til telefoner og Ipads. Covers koster fra 99 til 199 kr. Ipads covers til børnene er en virkelig god gave.Så der er masser af gode ideer til din julegave her i alle prisklasser.

 
Masser af Covers