Det Sidste Ord - Gæsteteater - 140922 - Kl. 19.00

14/09/22

For oplysninger om medlemsrabat for medlemmer af BAS samt grupperabat ved selskaber over 10 personer kontakt koncerter@bas-teater.dk

DET SIDSTE ORD - en humoristisk fortælling om livet før døden

En forfatter med otte succesfulde bøger bag sig skal skrive sidste kapitel i sin 9. bog om privatdetektiven Jack. Hun skal aflevere det færdige manuskript næste morgen men sidder fast. Hun er tom for ideer og oveni frustrationen begynder karakteren Jack at digte med. Han blander sig, gør han.

Jack fremsætter ønsker til handlingen, for han er dødtræt af at være en kliché. Hvorfor skal han absolut stå i regnen under den defekte gadelampe og kæderyge Marlboro præcis som alle andre detektiver nogensinde? Jack vil mere med sin historie. Hans mange ønsker vokser til krav og ender i et direkte ultimatum. Men hvem får det sidste ord?
AT TURDE TAGE STYREPINDEN

Skuespillerne Mette Rønne og Holger Østergaard har skabt en historie om at risikere det, vi kender og tage styrepinden i eget liv. Poesi og humoristiske sprækker smelter sammen, når Kulturmarkt præsenterer DET SIDSTE ORD og endnu en gang viser kraften i vores fantasi. I mødet mellem forfatterens virkelighed og Jacks fiktive univers, kan alt ske. Men hvad er virkeligt og hvad er fantasi?