Jaribarh & Sune - Hvor er vi ens!? 051122 - Kl. 20.00

05/11/22

Døren åbnes kl. 19.00 - Der er ikke pause i showet.

I en tid, hvor vi alle synes at have travlt med at dyrke vores forskellige meninger og holdninger for og imod alverdens ting, har Jaribarh og hans ven Sune i stedet valgt at rette deres fokus mod alt det, de har til fælles. Men på trods af den fine hensigt, er det dog påfaldende, hvor ofte de i deres samtaler alligevel slingrer ned ad misforståelsernes brede, glatte vej. En tur, der gang på gang udfordrer vores sarte sprogører og Jaribarh & Sunes venskab i særdeleshed."

Figuren Jaribarh er et kærligt portræt af en nydansker, der med humor og gåpåmod afvæbner os noget af vores fordomspanser over for andre mennesker. Jaribarh får rodet sig ud i nogle sproglige afkroge, som udfordrer opfattelsen af vores modersmål, og hans "gammeldanske" ven, Sune, fungerer som den forvirrede katalysator, der hjælper os med at forstå, hvad Jaribarh egentlig mener.

De to komikere har udviklet karaktererne igennem de sidste 12 år og har underholdt danskerne ligeså længe - både som kæmpe youtube- og facebookfænomen med mere end 12 millioner views, i radioens P3 og i utallige liveshows rundt om i landet. Og som hos ethvert andet godt gammelt boyband, så vil du i dette show også kunne opleve nogle klassiske Jaribarh & Sune-dialoger ind imellem de nye sketches.