Kom med til formiddagsskydning for seniorer

26/10/22

Brønderslev Skytteforening inviterer såvel nye som tidligere skytter med til et gratis introduktionsforløb i riffel- og pistolskydning. Alle uanset forudgående kendskab eller erfaring med skydning kan være med. Når du kommer i skytteforeningen de første gange vil du blive hjulpet i gang af erfarne instruktører, uanset om du er riffel- eller pistolskytte.

 

Introduktionsforløbet er gratis og afvikles på flg. datoer:

- onsdag den 26. oktober   kl. 10.00 - 12.00

- onsdag den  2. november kl. 10.00 - 12.00

- onsdag den  9. november kl. 10.00 - 12.00

- onsdag den 16. november kl. 10.00 - 12.00

 

Stort fokus på det sociale

Skydesport er en sjov, individuel idrætsgren –  samt ikke mindst et socialt fællesskab. Efter endt skydning er der hygge i foreningens opholdslokale. med kaffe og lidt godt til ganen. Der er mange positive effekter ved skydning og du træner bl.a. dit åndedræt, din koncentration og din kropslige ro.

 

Sikkerhed

Der vil være uddannede instruktører på vagt som vil instruere i sikkerhedsregler samt hjælpe alle med at komme godt i gang.

 

Pris

Introduktionsforløbet er gratis. Det samme er brug af ammunition og forplejning.  Efter endt intro kan du melde dig ind i Brønderslev Skytteforening, hvor et voksen medlemskab koster 850 kr. pr. kalenderår. Det er muligt at låne udstyr i klubben.

Bare mød op!

Skydebanevej 41, Brønderslev

 

Ønskes yderlige information kan man henvende sig til

Eigil på tlf. 28340483

eller e-mail: famflyvholm@privat.dk