Sigurd Barett fortæller om naturvidenskab på Brønderslev Bibliotek 19. juni på Brønderslev Bibliotek

19/06/22

 

Sigurd Barett fortæller om naturvidenskab på Brønderslev Bibliotek 19. juni på Brønderslev Bibliotek

For de 5 - 100 årige

Forestillingen indeholder masser af sjove, skæve sange om atomer, grundstoffer og planeter, og der er både leg og læring for hele familien – og grundlag for gode og vigtige snakke bagefter – når Sigurd Barrett og Eskild Dohn slipper løjerne løs i deres nye videnskabsforestilling.

Sigurd Barrett udgav i oktober 2021 bogen ”Sigurd fortæller om naturvidenskab”, som har ligget på bestsellerlisten lige siden og som nu er nomineret til Årets Børnebog.

På baggrund af bogen har Sigurd i samarbejde med guitaristen og komponisten Eskild Dohn lavet en fortællekoncert for hele familien.

Hvad var Big Bang? Hvor mange planeter er der i Solsystemet? Hvordan opstod det første liv? Hvorfor falder ting ned, hvis vi giver slip? Og hvordan kan vi lære at passe bedre på vores jord?

Her i Naturvidenskabsåret 2022 er der stort fokus på disse emner, og til projektet har Sigurd og Eskild skrevet 17 iørefaldende sange, som man kan synge med på, mens man bliver guidet gennem naturvidenskabens utrolige historie, med sjov og læring for hele familien

Om dette arrangement

Tid 19. juni
15:00 - 17:00
Pris
75 kr.
Bestil billet på bibliotekets hjemmeside: