Stand-up i BASaren 19/4-22 - kl. 19.00

19/04/22

Latterpausen er færdig!

 

Efter hvad der føles som lang tids latterpause på grund af corona-nedlukninger, er det igen tid til stand-up i BASaren.

 

Det er tirsdag den 19. april, kl. 19.00, når 3 forskellige komikere skal motionere publikums lattermuskler.

 

Thomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse. Det er den rette betegnelse for en komiker, der som ingen anden formår at underholde om hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt sjove betragtninger. Det har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for stand-up i Danmark – både som komiker og tekstforfatter.

 

Med sine 25 års erfaring tager han publikum i hånden, og tager dem med på en rejse ned ad latterens landevej.

 

Nicolaj Lange er en af landets største komikere med sine knap 2 meter og 120 kg, så der er altså tale om en voksen mand på flere måder, det til trods er energiniveauet på scenen højt.

 

Kort og godt 2 meter lang mand for fuld udblæsning.

Som komiker tager Nicolaj Lange udgangspunkt i sig selv som mand, far og ægtemand, og med farverige illustrationer beskriver han den verden, han dagligt gennemlever. Forskellen på mand og kvinde sættes ofte i perspektiv og er et gennemgående tema.

40 års krise, metoo kampagne og forældre problemer er blot nogle af de emner, der berøres.

Den sidste komiker er også aftenens vært, og han skal knytte aftenen sammen. Det er Simon Tang, og han er et af de mest arbejdsomme talenter vi har i Danmark. En 3. plads ved DM i Stand-up 2018 og en nominering som "Årets Talent" ved Zulu Comedy Galla 2020, har slået hans navn fast i branchen. Med hans uskyldige og charmerende jyske lune, indtager han scenen med manér. Gennemtænkt og selvironisk joker han med hverdagens udfordringer.

Der er allerede solgt et pænt stykke over 2/3 af billetterne, så det kan kun opfordres til, at man køber sine billetter i forsalg på www.basbio.dk – Skulle der være enkelte billetter tilbage, sælges de i døren fra kl. 18.00