På besøg i Slettens Køkken

24/05/23

På besøg i Slettens Køkken

 
Kl. 10 er der allerede travlt
På en almindelig onsdag, havde jeg aftalt med Thomas, at jeg skulle kigge forbi ude i køkkenet på Saltumvej. For at få en god snak med et af Vores By Brønderslevs medlemmer.
Og kl. 10 er der selvfølgelig masser af mad, der er ved at blive gjort færdig. På billederne ses den mad, der skal leveres til en reception to timer senere.
I køkkenet er der tre fastansatte og en håndfuld hjælpere. Men da min kone og jeg arbejder for to, er der faktisk fem, siger Thomas med et smil på læben. Og den store succes som Slettens Køkken har, er absolut ikke kommet ud af ingenting. Hårdt arbejde er en af tingene og så selvfølgelig den gode mad, som er et af kendetegnene her.
Vi har tre ugers ferie, ellers bliver der arbejdet hele året, fortæller Thomas. Men der skal være tid til familien. Thomas og konen har en lille datter på tre år.
 
Stammer fra Pandrup
Thomas fortæller, at hans forældre havde Pandrup Kro, så det med at lave mad ligger i generne. Han blev 
udlært på Åars Hotel og Papegøjehaven i 1990. Thomas har mange års erfaring. Han var ansat en del år ved Kaas slagter og madbutik. Derefter blev han forpagter i Blokhus Golfcafe/Slettens Køkken År 2002-2008.  I 2010 - 2014 var han i Brønderslev Golfklub.
Så i 9 år har han haft til huse på Saltumvej. Det med navnet er vigtigt. Der er mange der kender navnet, Sletten, og vi har mange kunder, der stadig kommer fra Pandrup og Blokhus. Men i Brønderslev oplever vi også en kæmpe opbakning fra byen, og det er vi meget glade for, siger Thomas.
 
Populære retter
Vi har virksomheder i byen, vi fast leverer mad til hver dag. Og så leverer vi hver dag og til fester masser af mad ud af huset til alle. Hverdagsmad og festmad. Og noget af det der er mest populært stadig er stegt flæsk og persillesovs
Igår var der bestilt 85 portioner. Men også Wienersnitzel og tapas er populære retter for ikke at glemme biksemad og boef stroganoff, som er på menuen af og til.
Hos Slettens Køkken har vi stort fokus på kvalitet og store smagsoplevelser uden dikkedarer, fortæller Thomas. Vi skaber derfor vores menuer ud fra sæsonens friske råvarer, som vi kombinerer med godt køkkenhåndværk og passion for madlavning.
 
se hjemmesiden her, hvad retter der tilbydes:
 
https://www.slettens.net/
 
Umm
Blev da bare så sulten af at lave denne historie.