Norden Advokatfirma i nye omgivelser

En af Nordjyllands største advokatfirmaer er i vækst og er netop flyttet til spritnye lokaler i Brønderslev.

Adressen Erhvervsparken 1 er fortsat den samme, men placeringen er anderledes for Norden Advokatfirmas kontor i Brønderslev. Kontorbygningen hos Agillix (tidl. LandboNord) er netop blevet opgraderet med en spritny tilbygning i tre etager, og Norden Advokatfirma er blandt byggeriets første lejere.

  • Vi har fulgt byggeriet tæt det seneste års tid, og er glade for nu at kunne åbne dørene til vores moderne kontor. Vi oplever en stigende efterspørgsel på specialiseret juridisk rådgivning, og nu har vi har fået mere plads til flere medarbejdere samt bedre mulighed for mødeaktiviteter i huset, siger adm. direktør, advokat (L) og indehaver i Norden Advokatfirma, Mads Kringelbach.

Flere nye ansættelser i Norden Advokatfirma

Den seneste tid har budt på flere nyansættelser i Norden Advokatfirma, hvoraf flere af dem arbejder i det nye Brønderslev-kontor. Det er advokatfuldmægtig Pernille Pedersen, de to juridiske sagsbehandlere Sanne Trier Koefoed-Holm og Jannie Biermann samt stud.jur. Maiken Toft Møller.

  • Vi er altid på udkig efter dygtige talenter, der styrker vores ambitioner om at levere den bedste rådgivning. Vores privat- og erhvervskunder forventer en rådgivning i øjenhøjde og i nærheden af, hvor de bor. Derfor har vi kontorer i Brønderslev, Aalborg, Aars og Aabybro. Vi glæder os til at byde velkommen i vores kontorer rundt omkring i Nordjylland – og selvfølgelig de nye omgivelser i Brønderslev, siger Mads Kringelbach.

Norden Advokatfirma har taget de nye lokaler i brug, som er på første sal i den nye tilbygning.