Åbent for tilmeldinger til Stafet for Livet 2024

 

Stafet For Livet Brønderslev har nu åbnet op for tilmeldinger til Stafetten 2024. 

Det er 6. gang, at der afholdes Danmarks smukkeste Stafet i Rhododendronparken i Brønderslev.

På hjemmesiden https://www.stafetforlivet.dk/stafet/broenderslev har du mulighed for at oprette et hold, tilmelde dig som deltager på et af holdene eller du kan tilmelde dig som fighter, hvis du har eller har haft kræft. På hjemmesiden er det også muligt at købe lysposer med en personlig hilsen eller støtte stafetten.

 

De første hold har allerede tilmeldt sig

Straks som der var åbnet op for tilmeldingen, så var det trofaste hold TEAM MIKKEL allerede på banen. TEAM MIKKEL har deltaget alle de år, hvor der har været afholdt Stafet For Livet i Brønderslev. Vi kan også byde velkommen til et helt nyt hold, Bofællesskabet Frederiksgade. Bofællesskabet Frederiksgade er et privat botilbud i Brønderslev. De skriver sådan her på hjemmesiden, ” Vi har tidligere deltaget i Stafet for livet, og i år vil vi gerne prøve at have et hold selv. Alle er velkommen til at være med på holdet med os.”.

Om Stafet For Livet

Stafet For Livet varer normalt 24 timer. På stafetten sætter vi fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling – for kampen mod kræft.

 

Styregruppen starter op

Styregruppen starter op på forberedelse og planlægning, allerede i den første uge af det nye år. Der er kommet nye frivillige både i styregruppen og ude i grupperne, velkommen til dem. Vi arbejder hele tiden på at gøre stafetten bedre, smukkere, sjovere og med nye tiltag. Vi kan godt bruge flere frivillige, hvis du sidder og tænker, at det kunne være spændende, så kontakt Formand Lone Lønbro, 2963 9575.

 

Vi glæder os til at se dig/jer til Danmarks Smukkeste Stafet fra lørdag den 15. juni 2024, kl. 12.00 til søndag den 16. juni 2024, kl. 12.00 i Rhododendronparken i Brønderslev.