Ældresagen med nyt

Ældre Sagens årsmøde den 7. marts 2024

Ældresagen i Brønderslev fyldte aktivitetssalen i Brønderslev Hallerne med glade medlemmer til deres årsmøde den 7. marts.

Formanden kunne berette om en aktiv forening med næsten 3400 medlemmer som bakker op om de mange arrangementer foreningen afholder hen over året. Der er fuldt hus og venteliste til de fleste arrangementer.

Udover beretningen kunne formanden Jørn Bertelsen overrække frivillige prisen og blomster til Grete Enevoldsen og Inger Lise Graven for deres mangeårige frivillige arbejde. I alt har foreningen over 35 frivillige der styrer de mange forskellige arrangementer.

I april afholdes der koncert med The Irish Waterfalls, men dette arrangement er allerede fuldtegnet.

I maj afholdes to sommerudflugter til bunkermuseum Tirpitz ved Blåvand, og de er begge fuldtegnet.

Frivillige Grete Enevoldsen og Inger lise Graven samt formanden Jørn Bertelsen

Arrangementer

Torsdag den 4. juli kl. 10.00 afholder ældresagen et arrangement sammen med Nybolig i Brønderslevhallerne.

Vibeke Landgrebe fra Nybolig kommer og gør os klogere på, hvad vi skal overveje hvis vi tænker på at sælge eller købe bolig. Behov, beliggenhed, indretning m.m.

Arrangementet er gratis, og der serveres kaffe og rundstykke.

Man tilmelder sig via online booking på ældresagens hjemmeside, eller på tlf. 61 20 45 94.

 

Hjælp til Mobil Pay

Mobil pay har lige opdateret sin app, og skulle nogen have behov for hjælp til det, så er Ældre Sagens Senior IT klar til at hjælpe, det er torsdage kl. 9 – 12 i Bien i Brønderslev, tirsdage i Grønningen mellem kl. 9 – 12, det er lokale 4 på 1. sal. Der er elevator. I Serritslev er det torsdage kl. 10 – 12 på Enebærvej 4 i konfirmandstuen. Alle steder er det gratis, og man kan bare møde op.