Børnestafet for Livet Brønderslev

BØRNESTAFET FOR LIVET BRØNDERSLEV

 

Stafet for Livet har i år en helt særlig ny stafet på programmet, nemlig Børnestafet.

Børnestafet For Livet starter lørdag den 17. juni kl. 15.00 til 15.24, på en helt særlig tilrettelagt rute for børn.

Ruten er 360 meter lang.

Alle børn fra 0 til 15 år kan deltage. De mindste børn vil måske gå rundt eller løbe rundt med en forældre eller to i hånden. Er man helt lille, sidder man måske i en klapvogn, og kan på den måde deltage sammen men sine forældre.

Det er som ved den store stafet sådan, at man selv kan bestemme, om man vil gå eller løbe rundt.

Det er en 24 minutters stafet, fordi tallet 24 symboliserer, at hvis man er ramt at kræft, er det 24 timer hvert eneste døgn. Derfor er Stafet For Livet også et 24 timers arrangement.

Som ved den store stafet kan man jo måske få rundesponsorer. Måske man har nogle bedsteforældre, onkler, tanter, venner osv. der vil bidrage lidt til børnenes stafet ved at blive rundesponsor.

Man kan f.eks give et beløb for at gennemføre stafetten på de 24 minutter, eller et beløb for hver runde man går eller løber.

Alle indsamlede beløb på stafetten går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Børn og unge bliver jo desværre også ramt af kræft, eller mister pårørende til kræft. Så børnestafet er også med til at sætte fokus på det.

For at deltage, skal man blot møde op foran scenen i god tid lørdag den 17. juni.

Efter gennemførelsen af stafetten er der godt til ganen til alle deltagende børn.

Vi håber at se rigtigt mange børn og forældre til Børnestafetten.

Programmet for børn til Stafet For Livet Brønderslev byder på mange ting i år.

Som tidligere år står FDF spejderne for kanosejlads på søerne. De starter kl. 13.00 med at sejle rundt blandt ænder og svaner.

Man kan fra kl. 13.30 – 15.30 møde de sejeste 501st Legion Danish Garrison figurer lørdag eftermiddag i parken. Der er mulighed for at få taget et billede sammen med de flotte og kendte figurer, og se dem gå rundt i deres flotte kostumer.

Rent faktisk er 501st Legion en verdensomspændende Star Wars kostumeklub med mere end 13000 medlemmer. Klubben er på verdensplan delt ind i underafdelinger. 501st Legion-Danish Garrison er den danske afdeling af klubben, og klubben har pt. Lidt over80 aktive medlemmer i Danmark.

Klubbens formål er at samle kostume-entusiaster og fremme kendskabet til Star Wars universet, samt at bidrage til velgørenhed og gøre noget godt for børn og voksne i alle aldre.

Kom og mød de spændende figurer som du sikkert allerede kender i forvejen fra film, spil mm.

Børnestafetten er også en ny ting i Brønderslev, og den glæder vi os til.  Den starter ved scenen kl. 15.00- 15.24.

Der vil være opstillet to hoppeborge i år, så der er masser af muligheder for at få brugt noget energi, og ved hoppepuderne vil der fra kl. 14.00-16.00 være mulighed for at få lavet hårdekorationer.

Derudover er der jo i parken blevet bygget en meget stor og spændende legeplads som de fleste børn nok vil finde spændende at bruge nogle kræfter på.

Så der er rig mulighed for aktiviteter for børnefamilierne i år udover selve stafetten.