Donationer til kræftens bekæmpelse

16/05/24

Pressemeddelelse

Donation til auktion

Den 15. og 16. juni 2024 afholdes igen Stafet For Livet i Rhododendronparken i Brønderslev. Der garanteres skønne oplevelser for både børn og voksne, mens der samles ind i den gode sags tjeneste. Der samles ind til Kræftens Bekæmpelse, og du kan støtte ved at donere et beløb, støtte en deltager eller et hold, samt ved at købe noget ved stafetten.

Et af højdepunkterne i år bliver den store auktion, hvor der udover donationer fra firmaer nu også kan doneres effekter fra private.

Vi har således brug for din hjælp. Så har du gjort et fejlkøb, har et par fine ting, der står og samler støv, eller blot har lyst til at donere til auktionen, så ring til Knud Albeck på tlf. 2089 3094 eller skriv til knud.albeck@gmail.com. Så kan du aftale nærmere med Knud, hvornår afhentning af donationen vil passe.

Vi henstiller, at effekterne, der doneres, skal have en pris på 200 kr. eller derover og fremstå i god stand. Der kan doneres frem til den 24. maj 2024.

Auktionen er i gang hele lørdag, den 15. juni, hvor du løbende kan se og byde på de donerede ting. Salget af effekterne går ubeskåret til stafetten, så kom ned i parken og byd.

Vi glæder os til at komme rundt og indsamle effekterne - og takker på forhånd for din hjælpsomhed.

Håber vi ses i Rhododendronparken til Stafet For Livet den 15. og 16. juni 2024