Mathilde Falch og Bandet - K. 20.00

04/05/24

Koncerten er kl. 20.00

Forsalg på www.basbio.dk

Mathilde Falch & Bandet LIVE 2024

Mathilde Falchs koncerter kendetegnes ved at være præget af Mathildes personlige fortællinger, vildskab, humor, spilleglæde, intenst nærvær, høj energi, et sammenspillet band bestående af venner, spontane historier, gode sange og dygtige musikere der folder sig ud.

Mathilde Falch er ikke bange for at tage chancer, udfordre og eksperimentere med sin musik og lyrik. Sammen med hendes band, eksperimenterer hun med det ukonventionelle i både lyd og produktion. Den røde tråd findes i hendes lyrik og karakteristiske stemme. Mathilde Falch er kendt for sin kompromisløse, vilde og alligevel sårbare, psykologiske sangskrivning Mathilde Falch bevarer intimiteten fra songwriter genren, men udfordrer den ved at arbejde på tværs af genre, med mere moderne, vilde, alternative og skæve produktioner.
Humoren og kommunikationen med sit publikum er altid i højsædet når Mathilde Falch er på scenen.

Mathilde Falch har i de sidste 13 år opbygget sin karriere ved at spille alle steder, hvor hun har kunnet komme til det - alt fra, på gaden, hjemme i folks private stuer, til de store spillesteder og festivalscener. Som 19-årig oprettede Mathilde Falch sit eget lille pladeselskab "Just For The Record" hvor hun selv har udgivet al sin musik fra.
Mathilde Falch har på gammeldags facon bygget en karriere op ude på spillestederne ved at turnere landevejene tynde. Mathilde har det mest trofaste publikum, der igennem årene gradvist har vokset sig større.

Bandet:
Kor og keyboard: Charlotte Schultz
Trommer: Adam Winberg
Guitar: Una Skott
Bas: Jeppe Skovbakke
Gennem en årrække har Mathilde Falch været én af landets mest intenst turnerende navne både med sit rockband og som soloartist, og på helt old school manér har hun via scenerne opbygget er trofast publikum med udsolgte huse mange steder til følge.

Mathilde Falch & Bandet er igang med at indspille Mathildes 6. studiealbum. Som altid på sit eget lille indielabel "Just For The Record".

Blå Bog: Mathilde Falch
Født: 30.12.1989, Gift med komikeren Jesper Juhl (Gift 30/06/12), Mor til Leo (2017)
Musiker, bandchef og pladeselskabsejer (Just For The Record).
1. singleudspil kom fra Mathilde i 2009.
Udgivet seks album + en EP. Senest albummet "Solen Brænder" i 2021. Mathilde Falch er ambassadør for Landsforeningen SIND, PROJEKT HJEMLØS og Refluksforeningen. Mathilde er selv åben omkring sin egen historie med psykisk sygdom og misbrug, hvor sangskrivningen og musikken i høj grad blev vendepunktet.
www.mathildefalch.dk www.facebook.com/mathildefalch