Energioptimering af din bolig

Kære Medlemmer

Hermed annoncering af årets tredje arrangement om. 

Energi optimering af din bolig.

Aldrig før har dette emne været mere aktuelt end på nuværende tidspunkt med de stigende energipriser. Vi skal væk fra afhængighed, ved omlægning til mere bæredygtige energiformer i vores bolig. 

Vi skal alle kunne deltage med vores viden i de fremadrettede processer, der skal føre samfundet frem til nogle holdbare bæredygtige forsyningsplaner.

Vi skal alle besidde en basisviden og en forståelse for bæredygtig løsninger, for at kunne igangsætte en energioptimering af ens egen bolig.

Denne proces vil Brønderslev Grundejerforening gerne involverer sine medlemmer i, men også byens øvrige grundejer. 

Vi har bedt konsulentfirmaet Transition, med hovedsæde i København, der har specialiseret sig i rådgivning af bæredygtige løsninger inden for energioptimering, om at komme til Brønderslev. 

Rådgiver Lukas Blander Enevoldsen møder op og gennemgår aftenens Tema

Firmaet rådgiver blandt andet SparEnergi som er energistyrelsens rådgivningstjeneste. SparEnergi giver boligejer vejledning og gode råd til at optimerer boligens energiforbrug, og hvilke muligheder der er for boligejerne om ansøgning af tilskud. 

Arrangementer afholdes i Den Runde Pavillon tirsdag d. 10.maj 2022 kl. 19.00 

Vi håber, at rigtig mange viser interesse og møder op til en spændende aften, så vi sammen kan opnå en viden og forståelse for emnet, så vi sammen kan deltage i fremadrettede løsninger og diskussioner til gavn for byen, og ikke mindst for en selv. 

For tilrettelæggelse af arrangementet ønsker vi en tilmelding senest d. søndag d. 8. maj 2022

 Vi opfordrer jer medlemmer til at inviterer naboer/ venner med til arrangementet, hvilket vil give jer mulighed for en efterfølgende diskussion omkring emnet, og sammen finde frem til mulige løsninger.  

Arrangementet er gratis for medlemmer af grundejer9700– der serveres øl og vand til de fremmødte.

Venlig hilsen 

Bestyrelsen

v/Svend Andersen

Tilmelding kan ske til: Mobil 21459521 eller mail sca9700@gmail.com

  • HVORNÅR: