Folk-Metal

Kl. 20.00

Folk-metal aften hvor vi giver scenen til tre meget forskellige bands inden for folk-metal genren.

Folk- metal er en fusionsgenre af heavy metal og traditionel folkemusik. Ofte karakteriseret ved de særlige valg af instrumenter og med tekster der typisk omhandler mytologi, natur og fantasy

Vansind :
Med rødderne godt plantet i den Danske muld ønsker Vansind at byde op til kamp, kædedans og løftede drikkehorn med de folk inspirerede melodier som møder tung metal, mørk growl og ren kvindevokal.
Tekstuniverset er inspireret af den mørkere side af den nordiske mytologi og skandinaviske sagn og historie.
Så medbring jeres mjød og møer og slut jer til os til en energisk folk metal aften hvor, hvis du deltager i festen, Vansind vil give dig en mulighed for at få et flygtigt glimt af Valhal.

Ættir:
Bandet spiller melodisk doommetal med elementer af nordisk folk og en efterklang af en fjern fortids urtåger.
Bandet udspringer fra sangerinden Nanna Barslev og guitaristen Lasse Olufson, begge kendt fra den anerkendte danske folkmetalgruppe Huldre.
Med Nannas smukke nordiske stemme og Lasses særegne guitarriffs skaber Ættir melodiske, storladne og tunge harmonier der dragende fører lytteren gennem fortidens tågedale og åbne vidder.

LOS:
Los inviterer indenfor i sit Dark Folk/Nordic Roots lydunivers
En hyldest til tidens magi. På et ordløst inspireret “sprog” uden mening, føres publikum gennem et åbent eksperimenterende landskab af lyde og stemmer, samt et væld af forskellige instrumenter.
Stemningerne bevæger sig fra det ritualistiske og shamanistiske til det mere meditative men også elementer af vildskab og ekstase kan høres.
Alt sammen er spillet og sunget af Søren Sol Koldsen-Zederkof.

  • HVORNÅR: