Herrefrokost

BI’s venner indfører en ekstra mors dag.

Bi’s venner opfordrer mænd i alle aldre til at gi’ konen eller kæresten en ekstra fortjent mors dag, alt imens de selv med ro i sindet sidder og fintænker og nyder nogle festlige timer sammen med ligesindede til en herrefrokost for rigtige mænd.

Mens konen således holder helt fri, uden at skulle sætte frokosten frem, udsættes mændene for festligt sammenvær med vennerne, et par sange, rigelig mandehørm, og udveksling af gamle vittigheder kombineret med go’ mad og skummende øl i Den Runde Pavillon.

Der bydes på lækker ta-selv frokostbuffet til at mætte maverne, og i løbet af dagen får vi besøg af Mona og Gert fra gruppen Djingo der vil underholde med harmonika og fællessang. Der er garanti for at sangmusklerne bli’r rørt, så vi også får lidt motion den dag. Der bliver plads til 150 gæster, og der er mulighed for at reservere borde med antal og navn ved bestillingen.

Skønne repræsentanter fra det kvindelige køn vil denne dag bemande baren, da det viser sig at øge købelysten.

Bor der en lille handyman i dig, eller er du en rigtig mand der gerne vil imponere barpersonalet vil der dagen igennem være slå-søm-i konkurrencer.

Du opfordres til at samle vennerne, sjakket eller banden og deltage i herrefrokosten der finder sted Lørdag d. 3. februar kl. 12.30 -17.30 i Den Runde Pavillon.

Billetter kan købes til 225,- inkl mad. Mandehørmen og de gamle vittigheder der udløb for år tilbage får du med oven i handelen.

Billetter købes hos:

Mail: bi.svenner@gmail.com eller

Søren Ø Christensen: 22 51 11 91 / Mail: asgaard64@gmail.com

  • HVORNÅR: