I verdensmålenes fodspor – en littera(gå)tur 24. april i Thise Bakker

 

Litteratur

I verdensmålenes fodspor – en littera(gå)tur

24.04.23
Snør vandreskoene og tag med på en littera(gå)tur i Thise Bakker, der står i Verdensmålenes tegn.

I anledning af uge 17 inviterer Brønderslev Bibliotek og Thise I.F. alle med på en gåtur i Thise Bakker, hvor vi undervejs fortæller om litteratur, der giver dig nye perspektiver på de mange temaer, som verdensmålene handler om.
Du behøver ikke kende verdensmålene for at deltage i turen – det gør du, når du går hjem.
Vi har fundet sjove, finurlige, vedkommende, kloge og alvorlige fortællinger, som kan være med til at øge dit kendskab til ulighed, fattigdom, klima, dyre- og planteliv på landjorden og i havet, mens vi bevæger os i den smukke natur.

Vi starter og slutter turen ved Manna-Thise Multihal, hvor vi byder på kaffe og kage efter at have gået alle verdensmålene og måske fået dem omsat til hverdagsmål. Husk sko og påklædning i forhold til vejrforholdene. Vi går i et tempo, hvor alle kan være med, men tag højde for en meget kuperet rute. Det er gratis at deltage, men tilmelding nødvendig. Tilmelding senest fredag den 21. april kl. 12.

UGE17 er en landsdækkende temauge omkring FN’s 17 Verdensmål, der tager afsæt i en national bibliotekskampagne med fokus på folkelig forankring, borgerinddragelse og oplysning om FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Om dette arrangement

Tid
18:30 – 20:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Manna-Thise Multihal
Jens Thisevej 33
9700 Brønderslev
Arrangører
Brønderslev Bibliotek, og Thise I.F.
Target
For alle
  • HVORNÅR: