Kim Larsens "Værsgo’" - Den bedste danske plade nogensinde - 50 års jubilæumskoncert med Gasoline

Værsgo’ -den bedste danske plade nogensinde!

Billetsalg på www.basbio.dk

I 2023 er det 50 år siden, at danskernes yndlingsplade blev udgivet. Det kan ikke gå ubemærket hen, og Gasoline er parat til at hylde jubilæet for Danmarks bedste plade med en række albumkoncerter.

Kim Larsens udødelige sange fra hans første soloplade Værsgo’ væltede ikke kun landet, da den udkom i 1973. I sommeren 2021 blev den kåret til bedste danske plade til dato i en stor afstemning, hvor danskerne udråbte værket som vinder.

Gasoline har haft udvalgte sange fra Værsgo pladen på repertoiret, men nu tager de den hele vejen og fortolker som de første herhjemme samtlige numre og sætter strøm til i en samlet koncertoplevelse.

Oplev sangene på ny og bliv både overrasket og berørt af Gasolines versioner. Nogle sange ligger tæt op ad originalerne, mens andre er kommet ind i Gasolines helt eget lydunivers, hvor både fuld skrue, fede korharmonier og delikate arrangementer har plads.

Energien og den gode stemning er i højsædet, som vi kender Gasoline fra deres utallige koncerter rundt om i landet.Der er lagt op til en albumkoncert, hvor vi sammen hylder de fantastiske udødelige sange i selskab med Gasoline.

Værsgo ´ Gasoline

Gasoline blev dannet i 2005.
Line Münster-Swendsen –vokal
Birgitte Bjørn –leadguitar & kor
Annette Bork –bas & kor
Lisbeth Rysgaard –div. guitarer & kor
Ditte Brodde –trommer & kor

  • HVORNÅR: