MANDFOLK PÅ MTB KALDER ALLE MTB'ERE I BRØNDERSLEV OG OMEGN

MANDFOLK PÅ MTB KALDER ALLE MTB’ERE I BRØNDERSLEV OG OMEGN – OG ALLE JER DER HAR LYST TIL AT KOMME UD OG TRÆDE I PEDALERNE.

Er benene blevet tungere end din MTB, nu hvor sommeren er ved at være slut?? Så er det nu du skal spænde hjelmen, og komme til sæsonstart hos “Mandfolk for MTB” – vi starter nu på efterårs- og vintersæsonen.

Vi cykler efteråret i møde, Lørdag den 09/09-2022 kl. 09:00

Hvor: Brønderslev Motionscykelklubs klublokale, Grønnegade 3.
Hvor lang tid: Max et par timer inkl. pauser og afslutning, hvor vi kører i Brønderslev bys nærområder.

Har du lyst, mod og interesse i at komme ud og brænde nogle kalorier af, og få nogle gode grin sammen med ligesindede, så kom frisk.

Støv jernhesten af, og mød op – vi kan love, det ikke bliver kedeligt.
Har du ikke en jernhest, men kunne tænke dig at prøve kræfter med at køre MTB, så har klubben 2 nye MTB’ere der udlånes.
Der vil naturligvis være øvede instruktører med på sporene, til at guide og vejlede dig.

Analoge og eMTB er velkomne.

Der køres efter forholdene – og der tages naturligvis hensyn til dig der møder op, ved at afpasse turens længde og sværhedsgrad til nybegyndere og øvede. Dette gør vi helt simpelt ved at dele os op i flere hold, efter kompetencer og tekniske færdigheder.

Vi slutter dagen af med en øl/vand, samt et par pølser med tilbehør.

Kom frisk – vi har alle behov for at komme ud og røre os, og få socialt samvær med ligesindede.

Af hensyn til forplejning efter træningen, vil vi gerne du enten giver et like, eller en kommentar på dette opslag, såfremt du møder op.

SES VI SÅ?? JA! SELVFØLGELIG GØR VI DET, SÅ KOM FRISK

Har du et spørgsmål?? Så smid det enten i kommentarsporet nedenfor – eller kontakt Allan Mariegaard , Brian Jørgensen eller Agner H. Svendsen.

  • HVORNÅR: