Mød Vildmarks-Jon og hør om hans deltagelse i ’Alene i Vildmarken’ på NIH 16. maj kl. 19.00 - 21.00

Mød Vildmarks-Jon og hør om hans deltagelse i ’Alene i Vildmarken’

I samarbejde med Højskoleforeningen Vendsyssel tilbyder vi et spændende og underholdende foredrag med Jon Lindberg fra Saltum.

I 2017 vandt Jon Lindberg ’Alene i Vildmarken’. Han overlevede alene i vildmarken i 45 dage og slog dermed samtlige af de andre deltagere, da de trak sig fra programmet, hvilket gjorde Jon til vinderen. Ud over foredraget vil vi også se klip fra udsendelserne.

Jon har erfaring fra både forsvaret og livet som jæger, og det gør og gjorde ham i stand til at overleve alene i vildmarken. Jon drives af naturen, og han kan være til stor inspiration for mange mennesker. ”Man finder ud af, hvor mange overflødige ting, som man fylder sin hverdag med, når man har prøvet at være alene i vildmarken i 45 dage. Når man lever i vildmarken, leves livet helt simpelt, og alt er skåret helt ind til benet. Der er ingen teknologi, og alle overflødige ting er sorteret fra. Ved at være alene i vildmarken kan man finde ind til sig selv og finde ud af, hvad der virkelig betyder noget.” Dette er noget, som Jons deltagelse i ’Alene i Vildmarken’ har bidraget til, og han er i dag blevet meget klogere på sig selv og hans indre værdier. Noget som han i dag forsøger at inspirere andre med gennem kurser, foredrag og events.

Dørene åbnes 1 time før arrangementet

DETAILS

Dato: maj 16
Time: 19:00 – 21:00
Cost: kr.75 – kr.150
Begivenhed Categories:
  • HVORNÅR: