Monstrene kommer til Brønderslev

Monstrene kommer til Brønderslev!

En serie mystiske væsner indtager Go’ Aften Brønderslev torsdag d. 25. november.

I samarbejde med Dystopia Entertainment slår Dorf Møllegård i vinterferien dørene op til et rædselsvækkende møde med fortidens forestillingsverden i eventet MONSTRE I MØRKET. Gennem horrorbaseret interaktivt totalteater tages publikum med tilbage i tiden til dengang monstre og magi ikke bare var fantasi og eventyr.

På torsdag d. 25. november kl. 18.30-20.30 er der mulighed for at få en forsmag på vinterferiens uhyggelige oplevelse. I forbindelse med handelstandsforeningens open by night-arrangement i Brønderslev står et udvalg af monstrene klar til at skræmme forbipasserende i området omkring Algade og Nygade. Her kan man sladre med møllegårdens karle og piger og høre rygterne om de mystiske hændelser, der sker på gården. Men pas på, at du ikke bliver lokket af mosekonen, eller kigger for dybt i lygtemandens lys, for hvis du først forsvinder ind i deres verden, kommer du måske aldrig ud igen.

Museets personale uddeler denne aften rabatkoder til vinterferiens event, og der er mulighed for at få taget et billede med ét af monstrene…hvis du tør?

 

Med venlig hilsen

Johanne Schrøder Baggesen

Museumsinspektør | Museum for Forsyning og Bæredygtighed

  • HVORNÅR: