Søndag 19. juni kl. 15 i BASbio "Bad Guys - De er super barske"

Filmbeskrivelse: ”Bad Guys – De er super barske”

 

BASbio, Brønderslev viser i uge 24 ”Bad Guys – De er super barske”. 

 

Filmen spiller søndag d. 19/6 kl. 15.00. 

 

———————————————————————————————————————-

 

En gang tyv altid tyv, siger man. Og alligevel.

Muligvis. Et sted inderst inde er der måske noget godt i alle, hvis de bare får lov. Men hvem vil stole på Den Store Stygge Ulv, Hr. Ulv? Hvem vil have den tvetungede slange inden for sine døre, svømme med en haj eller hoppe i floden med piranhaer?

For slet ikke at tale om at blive venner med en stor behåret edderkop? Egentlig er der ikke noget at sige til, at disse Bad Guys rotter sig sammen og ender med at leve op til fordommene, som verdens mest succesfulde forbrydere, for hvem ingen bank og intet pengeskab er sikre. Men man skal aldrig sige aldrig: Stillet over for valget mellem fængsel og en forbedrende behandling under den personificerede godgørenhed Professor Marmelades opsyn vælger de det sidste – i hvert fald indtil de kan slippe afsted med at vende tilbage til deres gode gamle, dårlige vaner. Og så er det lige, at Hr. Ulv opdager, at det føles meget rart ikke at blive hadet af alle, men faktisk opleve accept. 

Desværre er ikke alting, hvad det giver sig ud for at være i den hæsblæsende action-komedie ”Bad Guys – de er super barske”, hvor de fem inkarnerede Bad Guys (med stemmer af Lars Ranthe, Alexandre Villaume, Marcel Gbelke, Simon Stenspil og Barbara Moleko) er oppe mod den særdeles udspekulerede velgører Professor Marmelade (Pilou Asbæk) og den – med god grund – mere skeptiske guvernør Diana Rævenskjold (Marie Tourell Søderberg), der dog også har et ømt punkt for Hr. Ulv.

 

  • HVORNÅR: