Sognegården Brønderslev Kirke lørdag 3. december kl. 16 koncert med Christina Bjørkøe og Niels Hav

Musik og poesi – Øjeblikke af Lykke 

Sognegården, Brønderslev Kirke 

Lørdag 3. december kl. 16 

Koncert med Christina Bjørkøe og Niels Hav 

Fri entré. 

 

Ved koncerten i Brønderslev spiller pianisten Christina Bjørkøe værker af Carl Nielsen, Johannes Brahms og Fanny Mendelssohn.

Niels Hav læser digte fra bogen “Øjeblikke af lykke”, som nu er ude i 3. oplag.

 

Christina Bjørkøe har bl.a. indspillet Carl Nielsens klaverværker og Beethovens Diabelli Variationer, og Niels Hav har skrevet en anmelderrost digtsamling, om eksistensens inderste grundstof.

 

Christina Bjørkøe modtog Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris 2021. Hun er elev af Therese Koppel, og blev som 19-årig optaget på Juilliard School i New York. Efter årene i USA afsluttede hun sine studier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har siden givet talrige koncerter som solist og kammermusiker herhjemme og i udlandet. Hun har bl.a. modtaget P2-prisen fra Danmarks Radio og Victor Borges Musikpris.

 

Niels Hav har udgivet en række digt- og novellesamlinger, hans poesi er oversat til mange sprog. Digtsamlingen ”Moments of Happiness” er netop udkommet i Vancouver. Han var i Brasilien for at deltage i bogmessen i Rio, da et udvalg af hans digte udkom i portugisisk oversættelse. Niels Hav har bl.a. modtaget Statens Kunstfonds treårige legat.

 

Koncerten i Sognegården ved Brønderslev Kirke er led i Øjeblikke af Lykke Touren, som bringer parret rundt i landet med musik og poesi.

 

Der er gratis adgang til koncerten, alle er velkomne.

  • HVORNÅR: