Stafet For Livet i Brønderslev 17 - 18 juni 2023

Stafet For Livet i Brønderslev 17 – 18 juni 2023

Stafet For Livet i Brønderslev er igang med sit meget vigtige arbejde med klargøring til Stafetten i Brønderslev, der løber af stablen den 17. – 18. Juni 2023, og som traditionen tro vil blive afholdt i Hedelund i Brønderslev.

De første mange tilmeldinger af hold tikker hver dag ind på stafettens hjemmeside, hvor man kan oprette sig som deltager eller stifte et hold. Det er også allerede nu muligt at tilmelde sig på holdet “Åbent Hold”, hvor alle der gerne vil gå eller løbe en til flere runder i stafetten, uden at være tilknyttet et bestemt hold, kan deltage.”

Stafet For Livet Brønderslev inviterer alle 💛Fightere💛 til at deltage som stafettens æresgæster, når vi afvikler Danmarks smukkeste stafet i Rhododendronparken i Brønderslev , lørdag den 17. og søndag den 18. juni.
Som 💛Fighter💛 deltager du i Fighterrunden, hvor alle nuværende og tidligere kræftpatienter går den første runde på banen iført gule T-shirts. T-shirten er gratis.
Når stafetten er sat i gang og fighterne har gået den første runde, inviteres alle Fightere indenfor til frokost i Den Runde Pavillon. Her er der hygge og lidt overraskelser.
Fighternes tilstedeværelse er med til at give håb til alle berørt af kræft, så din deltagelse er en vigtig del af stafetten.❤️❤️❤️
Vil du som 💛Fighter💛 deltage på et hold, skal du tilmelde dig som holddeltager.
Tilmeld dig som 💛Fighter💛 på dette link:
  • HVORNÅR: