Golfens Dag 2023

Golf og glæde en kølig søndag i Brønderslev Golfklub.

Igen i år var Brønderslev Golfklub en del af den landsdækkende begivenhed, Golfens Dag, hvor klubben  holdt åbent hus for alle, og hvor man havde muligheden for at ” smage på golf”, eller bare var nysgerrige på, hvorfor golf er så populær og en dejlig sport.

Selvom man aldrig har prøvet at spille golf før var der ingen undskyldning for ikke at benytte sig af denne chance… alle kunne være med

Klubben bød velkommen kl. 11.00, hvor 30 gæster, … voksne, unge og børn indledningsvist blev budt velkommen og introduceret til nogle af sportens hemmeligheder af klubbens servicemanager, Anders Smedstrup.

Alle fik udleveret diverse golfgrej/udstyr og fik efter lidt undervisning i, hvordan man i det hele taget holder fast på golfkøller, mm., muligheden for at kunne slå til den lille drilske bold, der i øvrigt altid ligger helt stille, inden man skal til at slå til den!

Starten gik på den såkaldte ”driving range” / udslagsområde, hvor mange af deltagerne blandt mange slag også for første gang mærkede den fantastiske følelse, man får, når man rammer bolden rent og den flyver langt.

Herefter fik man også muligheden for at øve sig i den spændende kunst i at få bolden de sidste meter i hul på puttebanen.

Afslutningsvist fik alle muligheden for at spille nogle huller på en af klubbens 4 golfsløjfer under kyndig vejledning og opbakning fra et godt team af frivillige hjælpere fra medlemskredsen i klubben.

Dagen sluttede med, at klubben stod klar med kaffe, forfriskning og lidt mad i klubbens hyggelige cafe.

Al begyndelse i sport er bestemt ikke nemt, men alle kastede sig over diverse øvelser med stor begejstring.

Det er enormt skønt, at vi også på denne måde får mange nye ansigter ind i vores dejlige sport. Denne dag har Brønderslev Golf igennem årene altid benyttet til at vise, at golf bestemt er en åben sport med masser af plads til alle.