Mens du handler: Nu kan du lynlade din bil hos føtex i Brønderslev  

22/03/23

 

Mens du handler: Nu kan du lynlade din bil hos føtex i Brønderslev  

Hos føtex i Østergade i Brønderslev er der netop sat to lynladepunkter op, så du nemt og hurtigt kan lade din bil, når du handler i varehuset. 

Ved føtex i Østergade i Brønderslev er der netop sat en lynladestander op med to lynladepunkter. Det betyder, at to biler på samme tid kan få batteriet opladet. Lynladestanderen er tilsluttet fra onsdag 22. marts. 

Lynladestanderen er fra Danmarks førende ladeoperatør Clever, og alle handlende samt øvrige elbilsejere kan benytte sig af muligheden for at oplade deres bil hos føtex i Brønderslev. 

Varehuschef i føtex i Brønderslev, Kim Pfänner, er begejstret over, at varehuset nu kan tilbyde kunderne mulighed for at lade deres bil, mens de fylder varer i indkøbsvognen.  

“Mig bekendt er der ikke andre steder i Brønderslev, hvor der er en lynlader, så det er helt fantastisk, at vi kan gøre noget godt for vores by og hjælpe elbilisterne med at få ladet deres bil hurtigt. Der er ingen tvivl om, at de nye lynladere kommer til at gøre en forskel for borgerne,” siger Kim Pfänner.  

Muligheden for at lade elbilen er et vigtigt skridt i den rigtige retning for Salling Group, der ejer føtex. Koncernen ønsker at minimere sit aftryk på klimaet blandt andet ved at gøre det nemmere for kunderne at træffe valg, så de bidrager til at mindske CO2e-aftrykket. 

Med placeringen af lynladestanderen ved føtex i Brønderslev er Clever og Salling Group med til at opnå en bedre geografisk dækning af Danmarks offentligt tilgængelige ladeinfrastruktur. Det er samtidig også en opgradering af muligheden for at lade lynhurtigt i dit lokalområde.  

"I Clever arbejder vi for at gøre elbilen folkelig og for alle, og det kræver, at der er opladning der, hvor elbilisterne er – for eksempel når du handler. Derfor sætter vi nu, sammen med Salling Group og føtex, endnu mere fart på udrulningen af Danmarks største ladenetværk og leverer på vores løfte om at sikre rigelig, relevant og fuld tilgængelig opladning til nuværende og kommende elbilister. Uanset om du er på farten, på vej til fritidsaktiviteter eller skal klare ugens indkøb, så skal det være trygt at vælge elbilen til,” fortæller Clevers direktør, Casper Kirketerp-Møller. 

 

FAKTA 

  • Salling Group og Clever opsætter 1.000 nye ladepunkter i hele landet, hvoraf der nu er opsat en lynladestander med to lynladepunkter hos føtex i Østergade i Brønderslev  
  • Lynladestanderen i Brønderslev er i drift fra onsdag 22. marts  
  • Opsætningen af ladestandere er en del af Salling Groups klimaindsats 
  • Udbredelsen af lynladere til føtex flugter godt med kædens ambition om sammen med kunder og samarbejdspartnere at gøre en reel forskel for klimaet 
  • Opførelsen af de 1.000 ladepunkter fordelt i hele landet er allerede i fuld gang, og det forventes, at alle ladepunkter er idriftsat inden udgangen af 2025 
  • Den nye lynladestander ved føtex i Brønderslev vil indgå i Clevers ladenetværk, som er tilgængeligt for alle elbilister. Man vil både kunne oplade gennem abonnement hos Clever og forbrugsafregnet pr. kWh.