På besøg hos KarmaCompany

19/02/24

På besøg hos KarmaCompany

 

Kaffen er klar:

Nu kender jeg jo Pia Mikkelsen, som ejer KarmaCompany, Pia er også er ny handelschef i Brønderslev. Og i den rolle mødes vi ofte for at drøfte ideer og tiltag for byen. Men i dag gælder det KarmaCompany.

KarmaCompany er et konsulenthus, der har til huse i hyggelige lokaler i Algade 5 på første sal. Alt er indrettet utrolig flot og stilfuldt med masser af nye og gamle ting, der gør man føler sig velkommen, når man kommer ind. Pia vægter arbejdsmiljø og personlig indretning højt, hvilket kan ses og mærkes. Alle i huset er desuden søde og positive. Man føler varmen og det er altafgørende med de opgaver, som der arbejdes med her.

Og så skal kaffen hentes.

Så velkommen til Pia, Charlie, Malene og Mattias og Emil som er en super dygtig praktikant.

 

 

 

Men først lidt om hvad de laver.

KarmaCompany hjælper både private, jobcenter og virksomheder med coaching og personligudvikling.

"KarmaCompany er et konsulenthus skabt af mennesker, der brænder for deres område"

Gennem årene har de hjulpet mange mennesker godt videre, både når det omhandler tunge diagnoser, en afskedigelse eller omstrukturering i virksomheder.

De har alle et stærkt fagligt fundament indenfor hvert deres felt og er fælles om at skabe en positiv forandring for de mennesker, der kommer hos dem.

KarmaCompany hjælper således både private og erhverv.

Som et eksempel på ananas i egen juice, vægtes nærværet med medarbejderne højt, hvilket Pia bl.a. opnår med hyppige 1:1 samtaler, selvfølgelig fordi her opnås et præcist billede af, hvor vi er selv.

 

 

Charlie:

På en lille rundtur i huset, kommer vi først ind til Charlie for hun har kontor ved siden af kaffen.

Charlie elsker sit arbejde i KarmaCompany og det er vist en god indgangsvinkel. Og det gør alle der arbejder her. Det kan tydeligt mærkes.  Charlie har bl.a. kontakten til kommunens ungecenter og hjælper her mange unge med problemer videre. Charlie er uddannet socialrådgiver. Når du kommer til samtale med Charlie, er hun altid 100% nærværende og trækker på sin store erfaring med mennesker, hvilket mærkes under samtalen. Charlie er super netværker, der sætter en stor ære i at finde det rette match, når virksomheder skal have en kandidat eller der skal sættes ind i forhold til trivsel, motivation eller noget helt tredje.

 

Malene:

Malene har sin brede viden fra det private arbejdsmarked – primært indenfor HR-roller både ift. rekruttering, trivsel, sygefravær, onboarding, ansvarlig for lærlinge mv. samt har mange års virke indenfor det beskæftigelsesmæssige felt med opgaver i samspil med jobcentre lige fra dagpengemodtagere til sårbare borgere i ressourceforløb.

Så vigtige områder i Malenes præferencer er trivsel og effektivitet

 

 

 

 

Mattias:

Måske har du set Matthias nede i hallen, når der er floorball. For det er en af de store fritidsinteresser at lede unge mennesker her.

Og Mattias trives godt med at coache indenfor både dit fysiske velvære og når psyken driller. Hans fundament er; Diplomtræneruddannelse Team Danmark og Elitetræneruddannelse Sverige.

Derudover har han kurser i blandt andet: Coaching, Fysiologi/Anatomi, Kost og ernæring, ”Den Vanskelige Samtale, Gruppedynamik i større eller mindre teams. Han er for øvrigt også den der står for KarmaCompanys lillesøster Neurotræning, der bruger den sidste nye teknologi til at opnå gode resultater for både børn og voksne, med psykiske udfordringer som angst, ADHD, mistrivsel, stress m.v.

Pia:

Pia arbejder med ledersparring og personaleledelse. Hun arbejder desuden med mennesker der har udfordringer som angst, stress eller diagnoser og med masser af erfaringer fra sit eget arbejdsliv, er hun den perfekte coach.

Og Pia har masser af erfaring fra et spændende liv som sælger og salgschef, men også som køkkenleder med fokus på kostens indvirken på helbredet. Hun er markedsøkonom, samtaleterapeut, coaching med afsæt i de kognitive metoder og er senest uddannet som neurofeedback træner. Så når du har en samtale med hende, ser hun på det hele billede og ikke ”kun” det enkeltstående problem. Hun har desuden skrevet bogen ”Havde jeg for pokker brækket en arm” der tager afsæt i et mangeårigt arbejde som coach for mennesker med forskellig artet problemstillinger.

Tak for et dejligt besøg.

Pia
Malene
Charlie
Mattias
Emil
neurotræning
neurotræning
Vores by Brønderslev siger tak for et godt besøg