På besøg hos Kurt i INTERSPORT

På besøg hos Kurt fra Intersport
I dag besøgte Vores By Brønderslev Kurt fra Intersport i Brønderslev. Kurt har jeg kendt i masser af år. Siddet i diverse udvalg i BI sammen med ham og altid er Kurt positiv og i godt humør. Og sådan også idag.
Kurt fortæller, at der er seks ansatte i butikken. Tre på fuld tid, to på deltid og en ekstra medarbejder.
Butikken er på i alt 610 m2 og sortimentet er sportstøj og sportsartikler.
Og varer er der mange af i butikken. Kurt satser på et bredt sortiment og har faktisk kunder udenbys fra af samme grund.
Indendørssæson står for døren.
Indendørssæsonen i håndbold, badminton, floorball og bordtennis står for døren og netop nu sælges der masser af indendørs sko og selvfølgelig også trøjer, træningsdragter og andre ting.
“Men vi sælger 5.000 par sko om året”, fortæller Kurt. Vores butik kunne ikke løbe rundt, uden salget af alle skoene. Og netop sko er den store sællert netop nu.
Også mange skolesøgende børn og unge, skal have nye indendørssko til skolebrug, I ved ingen “sorte streger”.
Kan I mærke at folk holder igen lige nu:
“Vi kan sagtens mærke, at køberne holder igen lige nu”, fortæller Kurt.
” Men det var faktisk først i august hos os. Andre steder i landet var det langt tidligere. Måske kan vi takke de lave varmepriser i Brønderslev for det”. “Men så kom elregningen” og nu holder folk også tilbage her.
Gør alt for at hjælpe klubberne:
“Vi gør alt hvad vi kan for at hjælpe klubberne med hvad vi kan”. “For går det godt i klubben, går det også godt her” er filosofien fra Kurt.
Vi sørger for at have et bredt udvalg og har mange kunder fra andre byer.
Det er vigtigt at støtte op om butikkerne i byen:
Kurt slutter dette positive interview med at huske os alle på, at det er vigtigt at vi støtter op om vores butikker her i byen og lægge handlen her og det kan vi kun være helt enige i.
Tak for en god snak