På besøg i Sparekassen Danmark i Brønderslev

På besøg i Sparekassen Danmark

 

Vores By Brønderslev besøgte mandag Sparekassen Danmark i Brønderslev. Den har til huse på Albani Plads i centrum i hjertet af Brønderslev.

 

Hvem er Casper:

Her fik jeg en god snak med afdelingsdirektør, Casper Elefsen.

Casper er 36 år, bor i Brønderslev og er gift med Mette. De har 3 børn på 2, 5 og 6 år.

Og med 3 børn kommer han meget i byens foreninger og ser det som en god indgangsvinkel til at vide, hvad der rør sig der. Og det er vigtigt.

Indtil 1. februar 2023 var Casper i Ulsted-afdelingen, hvor han har været siden 2011, og blev chef i 2015. En god køretur hver dag, der nu er erstattet af en lille smuttur.

 

Små sparekasser i Sparekassen:

Sparekassen Danmark i Brønderslev er en del af region Vest-Vendsyssel sammen med afdelingerne i Hjørring, Vrå, Sindal, Tårs og Hirtshals. Casper Nissen Larsen er regionsdirektør i Vestvendsyssel regionen med Vrå som centrum for de mange afdelinger. “Så vi er små sparekasser i sparekassen og kan derfor hurtigt træffe en beslutning”, siger Casper Elefsen. “Vi har en stor selvbestemmelse og er tæt på kunderne, hvilket er kæmpe fordel sammen med den tætte kontakt til kunderne”

 

Mange ansatte bor i byen:

I privatafdelingen i Brønderslev er der i stueetagen 10 rådgivere, hvoraf de 7 faktisk bor i Brønderslev. I supporten er der 4 ansatte med 2 fra Brønderslev. I erhvervsafdelingen på 1. sal er der 3, der alle er fra byen. Så en stor del af den samlede flok er bosiddende i eller lige omkring Brønderslev.

“Vi vil gerne byen og er til stede alle steder, hvor vi kan gøre en forskel”, siger Casper Elefsen. “Vi prioriterer foreningerne og sponsorater højt for at støtte op om de gode formål.

Vi har fonden og dertil et lokalt markedsføringsbudget, hvilket er en afgørende faktor. Og vi vil selvfølgelig også gerne, at der “støttes op den anden vej

Sparekassens tre værdiord er ambitiøs, tillid og sund fornuft og de er fundamentet for vores ageren.

 

Masser af argumenter for at vælge Brønderslev:

“Vi har fået mange nye kunder og mund til mund-metoden er nok det der stadig virker bedst”.

”I forhold til øget bosætning i Brønderslev er det min opfattelse, at mange unge er vendt tilbage til byen igen, hvilket er positivt”, siger Casper. “Der er mange tilflyttere i f.ex Ådalen, Vrangdrupparken og Nordbyen generelt. En del har tidligere boet i Aalborg. De har efter endt uddannelse fået job her og byen er et godt sted at være. Børnene kan gå til alt, idet der er et meget bredt foreningsliv. Byen ligger centralt tæt på Aalborg, Hjørring og kun 20 minutter til Vesterhavet. Og Brønderslev kan meget mere”.

 

Forslag til Vores By Brønderslev:

Sparekassen Danmark havde en stand på Vores By Brønderslev Messen i 2023 og Casper havde flere forslag til, hvad vi kunne gøre bedre næste gang. Og det er positivt at få nye vinkler på. Vi skulle gentænke målgruppen, vi vil ramme og derved måske prøve at tiltrække flere unge mennesker. Og et super fedt navn” ville være godt, slutter Casper Elefsen