På virksomhedsbesøg hos RTE erhvervsbyg

08/09/22

Vores By Brønderslev på virksomhedsbesøg hos RTE - Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S

Med base i Brønderslev har RTE – Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S siden 2009 opført erhvervsbyggerier, som fag-, total- og hovedentrepriser, til virksomheder overalt i Danmark. De opfører alt fra produktions- og lagerbygninger, kontor og administration, pakke- og logistikbyggeri til byggerier for autobranchen og detailhandlen. De opførte bygninger er også til at finde her i Brønderslev. RTE har blandt andet opført nyt lager samt kontor og administration for Green Instruments A/S beliggende i Erhvervsparken, og har bygget dele af Brønderslev Flisværk for Brønderslev Forsyning.  RTE har derudover bygget for internetvirksomhederne Coolshop og Luksusbaby, og for at nævne nogle af de nuværende byggeprojekter, opfører de en padelhal i Nyborg, et 7.100 m2 domicil i Støvring samt et lager og kafferisteri i Svenstrup.

RTE beskæftiger ca. 60 medarbejdere, og kerneforretningen er og har altid været en sikker styring af de komplekse byggeprocesser, fra idé til nøglefærdigt byggeri.

Stifter af virksomheden og salgschef, Richardt Thomsen, fortæller, at placeringen af virksomheden i Brønderslev er geografisk bestemt. Brønderslev er hjertet af Vendsyssel, og motorvejen gør det nemt at komme til og fra byen. Richardt engagerer sig meget i erhvervslivet i Vendsyssel, hvor han blandt andet er næstformand i Dansk Industri Vendsyssel.

RTE er glade for at være en del af Vores By Brønderslev, og håber det kan være med til at skabe større kendskab til byens virksomheder.