QUPAQ bød velkommen til 25 partnere fra hele verden

Når verden kommer til Brønderslev

Indsigt i fremtiden for fødevarepakning, krydret med gode oplevelser, var hvad QUPAQs partnere kunne forvente, da en ny tradition blev søsat.

Fremtiden for pakning

I anden uge af januar, bød QUPAQ mere end 25 partnerer fra hele verden, velkommen på virksomheden i Brønderslev. De blev inviteret til det første partnerevent ”The Future of Packaging”. Med en række forskellige interne oplægsholdere, blev partnerne guidet igennem, fremtiden for fødevarepakning og hvordan QUPAQ ser sig selv i den fremtid. Dog var det nok produktpræsentationen senere på dagen, der virkelig gjorde indtryk. Her fik alle partnerne muligheden for at se en lang række af QUPAQs forskellige maskiner i drift.
Besøget sluttede med et virksomhedsbesøg ved slagteriet; Himmerlandskød i Farsø, hvor partnerne fik muligheden for at se en lang række af QUPAQs produkter for fuldt tempo pakke forskellige kødprodukter.

Turnering og tid til afslapning

Det var dog ikke kun forretning og foredrag dagene bød på, da partnerne også blev budt på en guidet tur rundt i Aalborg. Her blev folk guidet rundt til forskellige vægmalerier og kendte bygninger i Aalborg, til stor glæde, trods det kolde vejr. Yderligere blev sidste aften afsluttet med en pool turnering på Fast Eddies Pool hall i Aalborg hvor alle, på tværs af lande og virksomheder, fik muligheden for at vise deres færdigheder ved pool bordet.

Kommet for at blive

Trods det kolde, mørke vejr Danmark byder på i januar, har feedback fra deltagerne været meget positivt. Derfor bliver det heller ikke sidste gang QUPAQ inviterer deres partnere fra hele verden til Brønderslev. Faktisk ligger der allerede planer om et endnu større event næste år, hvor alle interesserede i Brønderslev vil blive inviteret indenfor hos QUPAQ for at se hvad de laver ude i erhvervsparken.

Hvem er QUPAQ?

Med rødderne dybt plantet i den nordjyske muld, er QUPAQ (tidligere Intech) verdens største producent af maskiner til bakkedispensering. Her bliver der produceret maskiner til bakkedispensering og pakning, der hjælper kunder fra USA til Australien og alt derimellem.