Stafet for Livet i Brønderslev

02/04/24

Nyhed ved Stafet for Livet Brønderslev

Stafet for livet Brønderslev kan nu løfte sløret for et af årets ny tiltag ”Teltpakker”. Vi kan i år tilbyde en færdig pakke med telt inkl. gulv, borde og stole, alt opstillet og klar til brug. Teltpakkerne findes i fem forskellige størrelser. Så bliver det ikke nemmere at oprette et hold til Stafet For Livet Brønderslev.

Stafet For Livet Brønderslev er et årligt event, som finder sted midt i juni i Rhododendronparken. I år er det fra lørdag den 15. juni kl. 12 til søndag den 16. juni kl. 12. Der afholdes Stafet For Livet, for at samle penge ind til kræftsagen, hvor overskuddet går til forskning og Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Brønderslev. Det handler også om fællesskab, at turde åbne op for tabuet om sygdommen, samt at fightere og pårørende kan mødes med ligestillede. Lørdag aften samles vi til den smukke lysceremoni, hvor vi tænder lys for dem, der kæmper mod kræft, eller dem som vi har mistet.

Stafet For Livet har de tidligere år fået forespørgsler specielt fra virksomheder, om man kan leje et telt med indhold. Så man kan lave et virksomhedshold men slippe for meget af det praktiske ved selve stafetten.

Logistikgruppen bag stafetten har i løbet af vinteren arbejdet på at få lavet et godt tilbud, en samlet løsning til virksomheder, så de let kan oprette et hold og deltage ved Stafet For Livet Brønderslev. De er nu klar til at tilbyde teltpakkerne i forskellige størrelser. Den mindste teltpakke 1 passer til ca. 9 personer og den største teltpakke 5 rummer op til 65 personer. Teltpakkerne indeholder telt, gulv, bord og stole/bænk, som bliver opsat inden stafetten og nedtaget igen, når stafetten er slut.

Der har også været interesse for at få strøm eller varme til teltene. Vi giver derfor alle hold mulighed for at leje forskelligt ekstra udstyr til holdteltet. Så vil I have lidt luksus i teltet, er der mulighed for at tilkøbe el-tilslutning med 2 dåser, gasvarmere (ekskl. gas), køleskab, lyskæde på 25 meter og bløde hynder til bænke eller stole. Tilbehøret vil ved forudbestilling blive leveret direkte i holdteltet.

Skulle man blive sulten i løbet af døgnet, er det muligt at forudbestille stafettens søndags-morgen-mad, som leveres mellem kl. 8-9 i Den Runde Pavillon.

Alle de nye tiltag – teltpakker, tilbehør og morgenmad – skal forudbestilles inde på Stafet-shoppen senest den 31. maj 2024. Stafet-shoppen finder I her:

https://www.stafetforlivet.dk/stafet/broenderslev/stafet-shoppen

I år vil stafetten lave et streetfood-område lige udenfor Den Runde Pavillon. Der bliver opstillet borde og bænke, omkranset af forskellige boder fra Mortensens Mad.

Stafet For Livet Brønderslev håber, at I vil tage godt imod de nye tilbud. Så ”hop” ind på hjemmesiden og bestil allerede nu!

Vi ses i Rhododendronparken den 15. og 16. juni. 2024.