Stafet for Livet i Brønderslev i arbejdstøjet

25/01/24

Stafet For Livet Brønderslev er trukket i arbejdstøjet

Holdet bag Stafet For Livet Brønderslev er for alvor trukket i arbejdstøjet. Mandag aften var de samlet til årets første styregruppemøde og fik taget billede inden mødet gik i gang. Det blev et godt og levende møde, der kom rigtig mange gode ideer på bordet. Disse glæder vi os til at præsentere for jer, så snart aftaler og detaljer er på plads. I den forbindelse har vi brug for din hjælp.

Frivillige

For at kunne gennemføre en Stafet, så er der mange opgaver der skal løses, både før, under og efter Stafetten. Vi har derfor brug for flere hænder, som har lyst til at bidrage. Så Brønderslev igen i år får Danmarks Smukkeste Stafet, som er smuk, festlig, underholdende og velorganiseret Stafet med forskellige tilbud til alle. Så meld dig som frivillig, hvis du vil hjælpe os. Der er ingen krav til, om du er ung eller gammel, og man bestemmer selv, hvor meget man vil byde ind med. Tag også gerne en ven, søster eller din søn med, der er altid noget man kan hjælpe med. Til gengæld tilbyder vi en af vores frivillig t-shirts, et fantastisk fællesskab, hvor der også er plads til sjov og en kop kaffe og en masse gode oplevelser.

Overvejer du at blive frivillig, så kontakt os gerne, så kan vi tage en uforpligtende snak om det. Formand Lone Lønbro tlf. 2963 9575 eller Næstformand Ella Jensen tlf. 4232 6616

Stafetten 2024

Har I ikke allerede tilmeldt jeres hold, så kan I gøre det på hjemmesiden https://www.stafetforlivet.dk/stafet/broenderslev, hvor du også kan tilmelde dig som fighter, hvis du har eller har haft kræft. Man behøver ikke være tilmeldt et hold, for at kunne tilmelde sig som fighter.

Vi glæder os til at præsentere de nye tiltag, årets talere og et spædende program for jer. Vi opdaterer løbende på vores Facebook-, Instagram- og hjemmeside Stafet For Livet. Så hold øje det bliver godt, vi ses den 15. og 16. juni 2024 i Rhododendronparken.