*Stor Succes for Vores By Brønderslev Messen Søndag den 5. november**

06/11/23

*Stor Succes for Vores By Brønderslev Messen Søndag den 5. november**

Brønderslev, 6. november 2023

 – Vores By Brønderslev Messen, som fandt sted i går søndag den 5. november, blev en stor succes, der samlede byens beboere i en festlig atmosfære. Og det var jo messe vejr med masser af regn.

Messen åbnede dørene kl. 11, og fra det øjeblik strømmede gæsterne ind. De 47 udstillerstande var populære destinationer, og udstillerne havde gjort en betydelig indsats for at præsentere spændende aktiviteter og udstillinger, hvilket gav hallen en livlig stemning.

Spar Nord Bank gjorde dagen ekstra festlig ved at sponsere pølser til de første 500 gæster, en gestus, der blev værdsat af alle. Derudover var der mulighed for at vinde en trailer takket være sponsoren Brønderslev Caravan og Trailercenter.

Borgmester Mikael Klitgaard åbnede messen kl. 11, og kl. 12.30 var der et inspirerende indlæg fra museumsdirektør Anne Provst om Kulturcenter Hedelund og Fabrikken. Dørene til Fabrikken åbnede kl. 13, og 75 besøgende deltog i en informativ præsentation af det spændende projekt.

Kl. 15 delte forpersonen for Vores By Brønderslev, Annette Drivsholm, historien om, hvordan Royal Run kom til Brønderslev, hvilket var en inspirerende fortælling.

Projektleder Michael Wittrup vurderer, at hele 2.000 gæster besøgte messen, og det er glædeligt at bemærke, at udstillerne var tilfredse med arrangementet. Hele 32 stande repræsenterede erhverv og detailhandel, mens yderligere 15 blev bemandet af lokale foreninger.

Målet med Vores By Brønderslev Messen var at dele de gode historier fra en by i rivende udvikling. Det er vigtigt at fremhæve byens styrker og ressourcer, og dette blev tydeligt demonstreret af de 47 udstillerstande på messen.

Vores By Brønderslev fortsætter med at arbejde sammen med lokalsamfundet for at skabe en endnu bedre fremtid for byen.