Store Brønderslev Marked har i aften afholdt generalforsamling.

Generalforsamling i markedsforeningen

Markedsforeningen i Store Brønderslev Marked har i aften afholdt generalforsamling.
Markedets PR-ansvarlige, Michael Wittrup, oplyser, at resultatet  af Store Brønderslev Marked 2023 blev det næsthøjeste overskud i markedets historie på kr. 1.937.000.
Det er et fantastisk flot resultat – det når ikke rekord overskuddet i 2022 på over 2 mio. kr. , men årets resultat er langt større end tidligere års overskud, som typisk har ligget mellem 1.0 til 1.2 mio kr og 147.000 kr bedre end sidste år.
Det flotte resultat igen i år skyldes et ekstraordinært stort besøg af markedsgæster, krydret med godt vejr med masser sol og ingen regn. Vi regner med over 100.000 gæster har besøgt markedet.
Vi er glade for at vores medlemsforeninger har tjent godt og at vi igen har fået sat Brønderslev på landkortet.
Brønderslev Marked er jo dette unikke set-up med en kombination af kræmmere, heste, musik, underholdning, tivoli, og ikke mindst vores medlemsforeningers salgsboder og andre aktiviteter, såsom parkeringsvagter, opsætning af skilte, rengøring af toiletter og af markedspladsen, og meget mere.
Vores set-up har igen i år har fungeret super godt, og vi er i markedsudvalget meget tilfredse samarbejdet med medlemsforeningerne. Tusind tak for den store indsats der ydes hele vejen rundt.
Markedsudvalget er allerede igang med planlægningen af marked 2024.