Total Opbevaring er et nyt tilbud I Brønderslev:

21/11/23

 

Total Opbevaring er et nyt tilbud I Brønderslev:

I lokalerne ved planteskolen har Mads Stiller åbnet nye lokaler med omkring 60 rum til opbevaring af alt mellem himmel og jord

Lige i kanten af Brønderslev har en ny virksomhed set dagens lys.

Her har Mads Stiller nemlig åbnet Total Opbevaring. I en lagerhal – hvor man havde opbevaring af planter på køl og selv pottede dem i sin tid - er der nu indrettet mere end 670 m2 til opbevaringsrum.

Her er det planen, at man kan få plads til alle de ting - store som små, som der ikke lige er rum til i hjemmet mere.

- Det kan være alt lige fra få flyttekasser til et helt indbo, sin motorcykel eller noget helt andet. Men også for virksomheder, der mangler lager eller arkivplads kan vi hjælpe. Min ambition er i bund og grund at give kunderne en god nordjysk kundeservice og oplevelse med sikker og tryg opbevaring af alt mellem himmel og jord, fortæller 33-årige Mads Stiller, der selv er opvokset i Tylstrup tæt på.

 

Han nævner et par af de måder, han forestiller sig, at det nye firma kan hjælpe sine kunder på:

- Det kan være ved renovering eller ombygning. Her kan vi som firma opbevare dine ejendele. Så er der dels plads til at arbejde i hjemmet, dels beskytter du dine møbler og andre ejendele mod skader. Det kan også være man skal en tur til udlandet. Så kan opmagasinering gøre livet lettere, så du ved dine ting bliver passet godt på i trygge rammer. Eller simpelthen bare hvis du mangler plads i hjemmet, og vil have gemt nogle af de ting, man sjældent bruger lidt af vejen.

 

Skal være let

Der er indrettet 56 opmagasineringsrum i forskellige størrelser. Lige fra 8 m3 op til 32 m3.

- Og skulle nogen mangle mere plads, så kan man altid leje flere rum, siger Mads med et smil.

Han håber, at de lokale vil tage godt imod det nye tilbud.

- Men alle er naturligvis velkomne - også hvis de bor længere væk i landet, forsikrer han.

 

En kongstanke for Mads Stiller er, at det skal være let for kunderne - og meget tilgængeligt.

- Jeg arbejder lige nu på en online løsning, som jeg forventer bliver rullet ud inden næste sommer. Det bliver sådan, at man på hjemmesiden kan se antal ledige rum samt hvad de kan indeholde, booke det som passer til ens behov, og derefter underskrive en lejekontrakt med sit MitID og betale online. Herefter får man tilsendt en kode til døren, så vil man selv kunne køre ud til opmagasineringen. Så kan man selv låse sig ind og ud af rummet lige når det passer en, forklarer han.

 

Derudover er lokalerne videoovervåget, med alarm og vi har altid en minimumstemperatur på 12 grader og affugter på, så alt står tørt og sikkert.

 

I det hele taget går Mads Stiller meget op i at gøre det så let for sine kunder som muligt.

- Som jeg gerne siger: Kasser er firkantede - det er vi ikke.